Üdvözlöm! Till Péter vagyok, családunkban a melegburkoló szakma már generációk óta jelen van, én már 2004 óta vezetem melegburkolói szakvállalkozásomat.

Jelenleg 9 kollégával dolgozunk, de 12-15 főig tudjuk bővíteni szakképes csapatunkat. Kivitelezéseink során jelen voltunk több magánlakás, iroda, irodaház, kórház, iskola és sportlétesítmény melegburkolási munkáinál.
Megrendelőink gyakran visszatérnek hozzánk, legyen szó magánszemélyekről vagy cégekről. Számunkra ez az egyik legjobb visszajelzés, hiszen tudjuk, hogy elégedettek a munkánkkal és megbíznak bennünket további feladatokkal is. Referenciáinkat ide kattintva tekintheti meg.
A piacon a jelenleg legmodernebb technológiákkal dolgozunk, legyen szó szerszámokról, gépekről vagy alapanyagokról. Ezekkel igyekszünk biztosítani Önnek és többi megrendelőnknek a minőségi és tartós munkát, illetve az egyedi megjelenésű megrendelések kivitelezését, és büszkén mondhatom, hogy sikerül is.
Fontos számunkra az egészség, ezért pl. a csiszolásainkat igény esetén pormentesen végezzük. A fapadlók lakkozása során nem kell kockáztatnia egészségét, mivel az általunk használt termékek nem bocsátanak ki mérgező gőzöket, továbbá ügyfeleinknek nem kell kiköltözniük otthonukból, illetve nem kell elhagyniuk munkahelyüket.
Külföldön is vállalunk munkákat, főleg Németországban, Ausztriában és Romániában, de dolgoztunk már a tengerentúlon is.
A kivitelezések során megpróbáljuk mindig gördülékenyen kezelni a nehézségeket és mindig a megoldást keressük, nem az akadályt!
Megjelenésünkre és környezetünkre figyelünk: lehetőség szerint egységes öltözetben, tiszta körülmények között találkozunk megrendelőinkkel. A munkaterület tisztaságára és rendezettségére ügyelünk.
Bízom benne, hogy együtt dolgozhatunk Önnel, és megismerhet egy jó melegburkoló csapatot!